Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вирвав у пасажирки гаманець та хотів втекти: у Львові небайдужі затримали зловмисника

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові поліцейські разом з громадянами затримали зловмисника, причетного до пограбування пасажирки маршрутного таксі.
Фото ілюстративне

Як встановили правоохоронці, 10 березня близько 18.30 на вулиці Шевченка у Львові під час проїзду в маршрутному таксі зловмисник вирвав у пасажирки, 33-річної мешканки Пустомитівського району, з сумочки гаманець та намагався втекти.

На заклики жінки про допомогу відгукнулись інші пасажири автобуса – громадяни затримали зловмисника та повідомили про подію на оперативну лінію 102.

На виклик негайно виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисника – 35-річного жителя міста Дрогобич, вилучили речові докази та затримали його в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для затриманого запобіжний захід.

За фактом слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до чотирьох років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині судитимуть двох ймовірних грабіжників зі Самбора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ