Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (25 – 26 листопада)

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» опублікував список вистав на тиждень. Про це інформує пресслужба ЛОР.

Цього тижня Театр ляльок запрошує гостей на такі вистави:

25 листопада – «Коло» (прем’єра). Під звуки обрядових пісень автори тіньової вистави оживляють казкові образи традиційного Річного циклу, Великого Кола. Услід за ним ми з’являємось на світ, ростемо, закохуємось, одружуємось, помираємо… І разом з ним народжуємося знову.

Час: 18:00 год.

25 листопада – «Коза-Дереза». Історія про неслухняну Козу-Дерезу, яка втекла від свого господаря та стала незваною гостею у хатинці Зайчика.

Час: 12:00 та 14:00 год.

26 листопада – «Дорога до Вифлеєму». Інтерпретація біблійної притчі, де центральним героєм стає Віслючок. Його історія надихне на нові звершення на шляху до мрій.

Час: 12:00 та 14:00 год.

26 листопада – «Сонячне небо». Вистава-гра, що створює діткам комфортний простір для самовираження, розвитку абстрактного мислення та відпочинку від стресу.

Час: 16:00 год.

25, 26 листопада – «Як нотки пісеньку складали». Інтерактивна вистава для наймолодших, що познайомить діток з барвистим світом музичної гармонії, де живуть кольорові нотки.

Час: 11:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ