Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» опублікував афішу вистав на цей тиждень.

Львівський театр ляльок цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

7, 10 березня – «Тарас». Вистава не лише про великого українського поета, а, перш за все, маленького хлопчика, який має дуже багато труднощів на шляху. Режисер за допомогою цікавих художніх рішень розповідає глядачу, яким нелегким іноді буває життя талановитої людини.

Час: 7 березня – 16:00 год., 10 березня – 18:00 год.

9, 10 березня – «Стук-Грюк». Ексклюзивна вистава, де малята пізнають і ознайомлюються з новими предметами, поняттями, звуками, світом. Зустріч почнеться з приємного знайомства з учасниками вистави, а ігровий майданчик у формі манежу, виготовлений із картонних коробочок-будинків, допоможе пізнати малюку поняття власної оселі та процесів, що в ній відбуваються.

Час: 11:00 год.

9, 10 березня – «Тс-с… Секретики ляльок». Продовження майстер-класу з ляльковедення «По той бік ширми», де додано ще більше ляльок, ще більше ігрових сценок. А все задля того, щоб діти могли разом із акторами оживити ляльку власними руками.

Час: 12:00 год.

9, 10 березня – «Садок вишневий». За мотивами поезії Тараса Шевченка.Вистава побудована на цілісному візуально-пластичному дійстві, де творчість Кобзаря оживає на сцені у формі чистих художніх емоцій.

Час: 14:00, 16:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ