Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» опублікував афішу на цей тиждень.

Львівський театр ляльок запрошує гостей на такі вистави:

11 квітня – «Тарас». Вистава про не лише великого українського поета, а, перш за все, маленького хлопчика, який має дуже багато труднощів на життєвому шляху. Режисер за допомогою цікавих художніх рішень розповідає глядачу, яким нелегким іноді буває життя талановитої людини.

Час: 18:00 год.

13 квітня – «Коло». Тіньова фолькмістерія, у якій оживають казкові образи традиційного Річного циклу, Великого Кола під звуки обрядових пісень.

Час: 18:00 год.

13 квітня – «Про Лицаря Прищака та Принцесу Гарнюню».  Історія про несподіване одруження Принцеси Гарнюні – найрозумнішої і найпрацьовитішої дівчини у королівстві. Та навіть казкове життя складається із побутових дрібниць та випадковостей.

Час: 12:00, 14:00 год.

14 квітня – «Підкова на щастя». Вистава за мотивами казки Івана Франка про подорож маленького Віслючка, який втікає від Діда з Бабою до лісу. Що стало причиною втечі? Можливо, лінь головного героя та його небажання допомагати рідним? Але чи можна втекти від таких обставин та чи змінить це Віслючка?

Час: 12:00, 14:00 год.

14 квітня – «Тс-с… Секретики ляльок». Продовження майстер-класу з ляльковедення «По той бік ширми», де додано ще більше ляльок, ще більше ігрових сценок. А все задля того, щоб глядачі могли разом із акторами оживити ляльку власними руками.

Час: 16:00 год.

13, 14 квітня – «Стук-Грюк». Ексклюзивна вистава, де малята пізнають і ознайомлюються із новими предметами, поняттями, звуками, оточуючим світом. Зустріч почнеться із приємного знайомства з учасниками вистави, а ігровий майданчик у формі манежу допоможе пізнати малюку поняття власної оселі та процесів, що в ній відбуваються.

Час: 11:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ