Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» опублікував афішу вистав на тиждень.

Відтак, Львівський театр ляльок запрошує гостей на такі вистави:

4 червня – «Знайдена лялька». Історія екомандрів, що розповідає про пригоди Ляльки та її випадкових друзів: Качанчика від яблука, старенького китайського Телефона, вишуканої Лампочки й буркотливого Черевика. Вони всі мріють отримати друге життя через вторинну переробку, але на їхньому шляху стоїть Сміттємонстр.

Час: 12:00 год.

8 червня – «Маленька фея». Злий чаклун хоче захопити світ, перетворивши усіх людей на ледачих та немічних. Та хлопець, на ім'я Горан має хорошу вдачу, любить працювати та не хоче підкорюватись злу. На допомогу в боротьбі зі злими силами Горану приходить Маленька фея. Чи вдасться Горану та феї перемогти, подолавши чаклуна Фути-Нути та Відьму? Про це розповість вам яскрава казкова історія.

Час: 12:00 год.

8, 9 червня – «Сонячне небо». Вистава-гра, яка запрошує дітей у ненав’язливий простір руху та споглядання. Кожен учасник може сам обирати, як йому поводитися у цьому просторі – сприймати його як рухому картину чи як майданчик для активної гри. Актори створюють тут різні пластичні композиції, що змінюють одна одну та є відкритими для дитячої участі.

Час: 11:00 год.

9 червня – «Таємниця Лісовичка». Ліс, зима, загублена дорога – історія про Дівчинку, яка на прогулянці випадково заблукала та шукатиме шлях додому. Однак на допомогу доведеться покликати тутешніх мешканців – лісовиків. Хто вони такі? Чи допоможуть їй віднайти дорогу? Дівчинці доведеться зрозуміти з ким вона має справу та як саме відрізнити щирість від лицемірства.

Час: 12:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ