Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Визначились чемпіони Львівщини з боксу серед студентів

Визначились чемпіони Львівщини з боксу серед студентів, - Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Цьогорічні змагання з боксу за програмою «Універсіади Львівщини – 2016» серед студентів та аспірантів університетів та академій Львівщини проходили в оновленому залі Палаці спорту Національного університету “Львівська політехніка”.

Протягом трьох днів за звання студентського чемпіона Львівщини змагались представники 8-ми вищих навчальних закладів, зокрема команди Львівського національного університету ім. Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського державного університету фізичної культури, Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного, Національного лісотехнічного університету України, Львівської комерційної академії та Української академії друкарства. На ринг виходили боксери у 10-ти вагових категоріях.

Після напруженого протистояння трійка лідерів у загальнокомандному заліку виглядає наступним чином:

I місце – Львівський державний університет фізичної культури – 753 очки;

II місце – Національний університет «Львівська політехніка» – 738 очок;

ІІІ місце – Львівський національний університет ім. Івана Франка – 576 очок.

Нагадаємо, що організаторами змагань традиційно виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Львівське обласне спортивне товариство студентів “Гарт”, а переможці та призери змагань нагородженні грамотами Львівського обласного спортивного товариства студентів «Гарт».

Вітаємо спортсменів і тренерів та бажаємо майбутніх перемог та веселих Великодніх свят.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ