Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Як Кохана та Ротару розважали окупантів, а тепер приховують інтернет-сліди

Українські виконавці, які розважали окупантів перед вторгненням в Україну, намагаються вибілити свою репутацію в медіа.

Нагадаємо, як повідомляла інформаційна агенція Гал-інфо минулого року, напередодні російського вторгнення в Україні, деякі українські виконавці розважали російських окупантів на концерті "Пісня року 2021" (запис концерту легко можна знайти в YouTube, - ред).

На концерті крім звичних зрадниць Повалій та Лорак виступила Народна артистка України Софія Ротару, а також українська композиторка Вікторія Кохана.

Вікторія Кохана, Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ані Лорак

Зазначимо, Вікторія Кохана (справжнє прізвище - Вікторія Кущ, - ред.) була нагороджена президентом України Петром Порошенком з нагоди Міжнародного дня театру. За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і театрального мистецтва, значні творчі здобутки та високу професійну майстерність їй було присвоєно звання "Заслужений діяч мистецтв України".

Схоже, слава розважалок окупантів, та поширення цієї інформації в українських медіа, настільки не дає спокою виконавицям, що вони вирішили скаржитись в Google на порушення їх прав. Редакція Гал-інфо сьогодні отримала сповіщення про блокування минулорічного матеріалу про кремлівських "піснярок" згідно із Законом США про захист авторських прав у цифрову епоху. На що редакція негайно подала скаргу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ