Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Євро-2020: сьогодні відбудеться гра Україна - Швеція в 1/8 фіналу

Сьогодні, 29 червня, збірна України зіграє в 1/8 фіналу Євро-2020 з командою Швеції, яка посіла перше місце у групі E (Іспанія, Словаччина, Польща).
Збірна України з футболу

Про це інформує УНН.

Матч відбудеться у Глазго (Шотландія). Початок о 22:00 за київським часом. Пряма трансляція матчу буде доступна на телеканалах Україна, Футбол 1 і Футбол 2. 

Варто зауважити, що тренерський штаб на чолі з Андрієм Шевченко визначився із заявкою на гру проти шведів. До списку футболістів, які зіграють сьогодні, потрапили 26 гравців.

  • Воротарі: Георгій Бущан, Андрій Пятов, Анатолій Трубін
  • Захисники: Едуард Соболь, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко
  • Півзахисники: Тарас Степаненко, Марлос, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Андрій Ярмоленко, Руслан Маліновський, Євген Макаренко, Олександр Зінченко, Олександр Зубков, Гергій Судаков, Віктор Циганков
  • Нападники: Роман Яремчук, Артем Бєсєдін, Артем Довбик

У заявку української збірної на гру з Швецією не увійшов Денис Попов через травму. Натомість Зубков, який відновлюєтсья від ушкодження, потрапив у список із 26-ти футболістів.

Крім того, вперше у списку з'явився півзахисник Гента Роман Безус.

Нагадаємо, що Україна пройшла у плей-офф Євро-2020 за допомогою збірної Швеції. Саме перемога шведської збірної у матчі проти Польщі 24 червня, а також перемога іспанців над словаками, допомогла Україні вийти до 1/8 фіналу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ