Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Ймовірно самогубство: у Львові у колекторі виявили тіло чоловіка

Поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка, тіло якого було виявлене у тепловому колекторі. Про це повідомили 17 лютого Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік вчинив самогубство.

16 лютого близько 11.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового ДСНС про те, що, прибувши на повідомлення про задимлення у тепловому колекторі на вулиці Хуторівка у Львові, рятувальники виявили тіло чоловіка без ознак життя та ще одного – з термічними опіками. Потерпілого доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

На місці події працювали слідчо-оперативна група відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції, криміналісти, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу госпіталізованого – 39-річний чоловік не мав постійного місця проживання.

Також попередньо встановлено, що загиблий, тіло якого було виявлене у колекторі, вчинив самогубство.

За фактом слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "самогубство".

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ