Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Юніон" - найсильніший клуб за підсумками чемпіонату України з карате

Вони принесли левову частину медалей для Львівщини.

На вихідних у Харкові відбувся чемпіонат України з карате, на якому спортсмени з Львівщини здобули перше загально командне місце. Попри меншу загальну кількість медалей, львів'яни найчастіше підіймалися на найвищу сходинку п'єдесталу пошани. Практично всі медалі на рахунку представників клубу "Юніон". Нещодавно вони з відривом стали найкращими на Львівщині, а тепер довели свій високий рівень і на загальноукраїнських змаганнях.

У перший день представники Львівщини здобули 5 золотих, 1 срібну та 6 бронзових медалей. У неділю до цього додалося ще 8 золотих, 5 срібних та 4 бронзових. Загальний здобуток Львівщини - 29 медалей (13 золотих, 6 срібних та 10 бронзових). Спортсмени, що потрапили у вісімку найкращих на змаганнях у Харкові, 28-29 листопада у Києві змагатимуться за право потрапити у склад збірної України на 2021 рік в категоріях 14-15 (кадети) 16-17(юніори) та 18-20 (молодь).

Емоційно на такий здобуток представників "Юніона" відреагував Антон Нікулін: "Що я відчуваю зараз — так це гордість за наш рідний клуб "Union". Колись давно я створив клуб "Юніон" — найкращий  український клуб, який своїми силами може перемогти в загальнокомандному заліку чемпіонату України. Тепер я не маю можливості займатись клубом, оскільки працюю начальником управління спорту Львова, але в мене є фантастичні вихованці, які несуть наші ідеї і традиції. Це не просто клуб, а велика СІМ‘Я. Я пишаюсь ВАМИ, ЛЕВИ".

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, "Юніон" був представлений одразу 45 спортсменами на чемпіонаті України.

   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ