Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Юрій Візняк звільнився з Львівського палацу мистецтв

29 січня 2024 р. відбулися загальні збори трудового колективу Львівського палацу мистецтв. Про це повідомили в пресслужбі Львівського палацу мистецтв.

Одним із основних приводів цих зборів було завершення контракту генерального директора Юрія Візняка, який подав заяву про звільнення за власним бажанням. Юрій Візняк подякував працівникам ЛПМ за співпрацю, а голова профспілки Олена Кнехт висловила вдячність Юрію Візняку від імені всього колективу. Заслужені оплески за кілька спільно прожитих років подарували Юрію Візняку колеги!

Також під час зборів було проведено таємне голосування для визначення особи із числа заступників установи, яка має виконувати обов'язки директора Львівського палацу мистецтв перед проведенням конкурсного відбору. В результаті голосування переможцем став заступник генерального директора Олександр Лабецький.

Рішення та протокол зборів надіслані до Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної військової адміністрації та управління майном Львівської обласної ради.

Збори трудового колективу продемонстрували важливість спільного обговорення та розв'язання питань, що стосуються керівництва та роботи організації. Колектив проявив свою активність та запропонував кандидатуру для виконання обов'язків в.о.генерального директора на перехідний період. Ці збори є важливим кроком у забезпеченні стабільності та розвитку Львівського палацу мистецтв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ