Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

З 1 липня на Донбасі загинули троє цивільних, - ОБСЄ

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва в Європі (СММ ОБСЄ) підтвердила інформацію про трьох загиблих і 13 поранених цивільних осіб у період з 1 по 14 липня.

Про це повідомило видання DW.

"Місія підтвердила інформацію про трьох загиблих і 13 поранених цивільних осіб у період з 1 по 14 липня", - йдеться у повідомленні СММ ОБСЄ у Twitter у п'ятницю, 19 липня.

Місія підтвердила інформацію про 3 загиблих і 13 поранених цивільних осіб у період із 1 до 14 липня. Таким чином, загальна кількість жертв серед цивільного населення з 1 січня 2019 року становить 81 особу: 10 загиблих і 71 пораненого. 

Загальна кількість жертв серед цивільного населення з початку року досягла 81 людини - 10 осіб загинули і 71 дістала поранення. У 2018 році за даними моніторингової місії ООН з прав людини в Україні, на Донбасі загинули 55 мирних жителів і 224 були поранені. 

Нещодавно тристороння контактна група (ТКГ) з урегулювання ситуації на Донбасі під час засідання у Мінську домовилася про режим припинення вогню з опівночі 21 липня на час збору врожаю.

Крім того, учасники ТКГ зобов'язалися забезпечити повний і безпечний доступ СММ ОБСЄ по всій території України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ