Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

З початку року на Львівщині виявлено 299 вибухонебезпечних предметів

Як повідомили 13 травня Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, з початку року на території Львівської області виявлено 299 вибухонебезпечних предметів
Пам’ятка для тих, хто знайшов вибухонебезпечні предмети

Так, 12 травня о 09:44 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Дрогомишль Яворівського району під час прогулянки лісом виявлено предмет ззовні схожий на мінометну міну часів ІІ Світової війни.

Цього ж дня о 15:58 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Балучин Буського району під час проведення земляних робіт в полі виявлено ящик з 10 предметами ззовні схожими на гранати часів ІІ Світової війни.

За фактом виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області вкотре нагадує мешканцям області, що у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові у закинутій будівлі горіло сміття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ