Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

З зони АТО повернулись воїни Теребовлянського зенітного ракетного полку

Після тривалого відрядження на відновлення до пункту постійної дислокації на Львівщині прибули близько сотні воїнів одного з підрозділів Теребовлянського зенітного ракетного полку.

У 2014 році з початком війни на Сході особовий склад та техніка підрозділу висунулись у визначений район для виконання завдання по прикриттю найбільш важливих державних об’єктів. Згодом, навесні 2015 року підрозділ був передислокований до району виконання завдань за призначенням безпосередньо у зону проведення антитерористичної операції.

З хлібом-сіллю й подарунками особовий склад зустріли голова громадської організації “Майдан Стрийщини” Вікторія Коцур, голова правління організації полковник запасу Степан Вега та жителі міста.

Теплі слова привітання з поверненням також почули військовослужбовці від керівника апарату Стрийської районної ради Анни Торкало.

З Божим благословенням військовослужбовців зустрів військовий капелан Стрийської єпархії Української Греко-Католицької Церкви отець Юрій Лесишин. Саме отець Юрій в березні 2014 року благословив особовий склад на початок виконання бойових завдань, з яких підрозділ повернувся без жодної втрати.

Командир ротації підполковник Петро Кушик подякував громаді за теплу зустріч та запевнив: «Дивізіон з  завданням справився, особовий склад живий-здоровий, техніка ціла – без втрат. Але де б ми не були, а дома краще.» 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ