Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За 50 м від дороги "Львів-Яричів" виявили артснаряд

На Львівщині за добу знищено 2 боєприпаси часів Другої світової війни. Про це повідомили 10 листопада Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Пам’ятка для тих, хто знайшов вибухонебезпечні предмети

9 листопада фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили та знищили встановленим порядком 2 боєприпаси часів Другої світової війни.

152 мм артилерійський снаряд виявлений в полі під час проведення земляних робіт в с. Борщовичі Пустомитівського району. Боєприпас знаходився на відстані 50 м від дороги "Львів-Яричів" та 20 м від високовольтної лінії електропередач.

76 мм артилерійський снаряд виявлений в с. Ставчани Пустомитівського району під час проведення земляних робіт. Боєприпас знаходився на відстані 15 м від житлового будинку.

З початку року на території області виявлено 784 вибухонебезпечних предмети та 1763 набої в 372 місцях.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером "101".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ