Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За добу рятувальники Львівщини знищили чотири вибухонебезпечні предмети

У Львівській області за добу, що минула піротехніки ДСНС вилучили та знищили 4 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. Про це повідомили 15 квітня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської обасті.
Фото ДСНС

14 квітня о 11:10 піротехнічною групою 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 2 одиниці 75 мм артилерійських снарядів Другої світової війни, які було виявлено в с. Острів (Червоноградська МТГ) Червоноградського району під час проведення земельних робіт.

Цього ж дня о 16:00 піротехнічною групою 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком ручну гранату РГД-33 та 75 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни, які було виявлено в с. Ванів (Белзька МТГ) Червоноградського району під час прогулянки в лісі.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається з проханням дотримуватись правил безпеки у разі виявлення вибухонебезпечної знахідки.

Не наражайте себе на небезпеку: ні в якому разі не торкайтесь небезпечного предмету, не переносьте та не розбирайте його, не кидайте у багаття – це дуже небезпечно! Негайно повідомте про небезпечну знахідку за номером «101» або «102»!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ