Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За два дні на лінії розмежування податківці пального на 6 млн грн

1-2 жовтня співробітниками спецпідрозділу податкової міліції ДФС України, який залучений до складу Об’єднаних сил, спільно з працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Донецькій та Луганській областях в ході проведення оперативно-профілактичних заходів на території Донецької та Луганської областей виявлено чотири факти незаконної реалізації скрапленого газу та бензину на АЗС. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС.

За результатами проведених заходів встановлено порушників, які на території АЗС здійснювали реалізацію паливно-мастильних матеріалів та скрапленого газу без відповідних дозвільних документів. Під час проведених оглядів виявлено та вилучено ПММ (бензин у кількості 6 500 літрів; ДП у кількості 3 950 літрів та скраплений газ у кількості 42 900 літрів) на загальну суму 1 млн. грн., два напівпричепи на загальну суму 620 тис. грн. та обладнання (автозаправочні колонки, резервуари для зберігання ПММ та комплекси для реалізації скрапленого газу) на загальну суму 4,6 млн. гривень. Загальна орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить близько 6,3 млн. гривень.

На підставі зібраних матеріалів відносно порушників складено протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 164 КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ