Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Trading Fuel Company" зміцнює партнерство з естонським дистриб'ютором пального

"Trading Fuel Company" зміцнює партнерство з естонським дистриб'ютором пального задля забезпечення ринку України

Група компаній “Trading Fuel Company”, відомий львівський трейдер пальним, оголосила щодо укладання нового контракту з естонським дистриб'ютором - компанією Voliks OU. Ця співпраця стане відповіддю на поточну ситуацію на ринку та дозволить значно збільшити обсяги постачання дизельного пального в Україну. Тільки за вересень компанія Trading Fuel Company успішно доставила понад 700 000 літрів дизельного пального, здійснивши 25 рейсів до Європи.

З початку жовтня фінансові аналітики наголошують на тенденції до зростання цін на дизельне пальне, прогнозуючи збільшення його вартості приблизно на 10%. У той час як ціна на бензин, на їхню думку, зросте лише на 1%. Основними причинами такої динаміки є регулярні атаки на критичну інфраструктуру України та рішення країни-агресора припинити постачання дизельного пального країнам Заходу, створюючи дефіцит на європейському ринку.

Ці зміни на ринку пального підтверджують актуальність та стратегічну важливість зміцнення партнерських відносин між "Trading Fuel Company" та європейськими дистриб'юторами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ