Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За фактом смерті дитини на Сокальщині відкрито кримінальне провадження

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, за фактом смерті дитини на Сокальщині відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, на Сокальщині внаслідок пожежі 1 дитина загинула, 1– отруїлася

9 січня о 19:18 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Муроване Сокальського району.

На момент пожежі у будинку спали 2 дітей, 2017 та 2012 років народження. Мати залишила запалену свічку у кімнаті, де спали діти, а сама вийшла до сусідки. Від свічки зайнявся матрац та виникла пожежа.

Молодша сестричка загинула на місці пожежі. Старший братик з діагнозом "отруєння продуктами горіння" госпіталізований в Червоноградську центральну районну лікарню. Пожежу ліквідували до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем знищено матрац.

За цим фактом відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України, санкція якої передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі та ст.166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною) КК України, санкцією якої передбачене покарання – обмеження або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ