Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За крадіжку кабелів мешканцям Львівщини загрожує 5 років позбавлення волі

У Золочеві судитимуть зловмисників, причетних до крадіжки кабелів зв’язку. Чоловікам загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі, - відділ комунікації поліції Львівської області.

"У Золочівський відділ поліції 12 січня надійшло повідомлення від директора одного із місцевих підприємств про крадіжку двадцяти метрів недіючого багатожильного кабелю зв’язку, чим підприємству було заподіяно збитків на суму близько тисячі гривень", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 40–річний раніше судимий мешканець одного із сіл Пустомитівського району. Зловмисник викопав та викрав кабель зв’язку, який був прокладений неподалік узбіччя траси «Тернопіль – Львів – Рава Руська».

Окрім того, 31 січня 2018 року зловмисник разом із своїм спільником, 44–річним односельцем, викопали та намагалися викрасти чотирнадцять метрів кабелю зв’язку, проте були викриті працівниками поліції.

Речові докази правоохоронці вилучили. За цими фактами досудове розслідування завершено, обвинувальний акт щодо обидвох зловмисників за підозрою у скоєнні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 15 та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України скерований до суду. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ