Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За ніч у Львівській області трапилося п’ять ДТП з потерпілими

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, у ніч з неділі на понеділок, у Львові та області відбулося п’ять дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали та загинули люди.

Так, в населеному пункті Наконечне Перше, відбулося зіткнення між автомобілем "Mercedes-Benz" та пішоходом. Останній помер на місці.

На Львівщині водій насмерть збив пішохода

У Львові, на вулиці Богданівській, водій автомобіля "Opel" також здійснив наїзд на пішохода. Чоловіка госпіталізували до медичного закладу.

На вулиці Сихівській, до патрульних підбігли люди, та повідомили, що велосипедист здійснив наїзд на пішохода. Інспектори побігли на місце події та побачили на тротуарі жінку, яка стікала кров’ю. Офіцери надали їй домедичну допомогу, до приїзду медиків. Велосипедист також отримав тілесні ушкодження. Обох учасників госпіталізували до медичного закладу.

На автодорозі М10 відбулося ДТП між трьома автомобілями ("Skoda", "Peugeot", "Chtysler"). Один з водіїв втік з місця події. Інших чотирьох осіб, серед яких і 9-річний хлопчик, госпіталізовано до медичного закладу з численними травмами.

Загалом за ніч відбулося 8 ДТП, 5 з яких з потерпілими.

Шановні водії та пішоходи, давайте зменшувати цю жахливу статистику, адже у всіх згаданих вище випадках, причиною ДТП було порушення правил дорожнього руху кимось з учасників. Бережіть себе та будьте уважні на дорозі.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині мотоцикліст загинув у ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ