Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За вбивство матері львів’янин сяде за ґрати на 7 років

Розслідування встановило, що 57-річний чоловік під час раптового конфлікту із матір’ю завдав їй численні удари по тілу і голові. Інцидент трапився пізно ввечері 20 грудня торік, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Судово-медична експертиза встановила, що окрім множинних синців та саден 81-річна потерпіла отримала закриту черепно-мозкову травму, що і призвела до смерті.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, слідчими Нацполіції скеровано до Шевченківського районного суду м.Львова обвинувальний акт стосовно уродженця м.Львова, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Зазначимо, що під час досудового розслідування до зловмисника застосовувався найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою.

Вину лиходія прокуратура довела у суді, а відтак Шевченківський районний суд м.Львова призначив обвинуваченому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ