Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За вихідні прикордонників Львівщини намагались підкупити сім разів

Як повідомили 17 серпня Гал-інфо у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, протягом вихідних, було зафіксовано сім спроб давання хабарів прикордонникам Львівського загону.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Грошові винагороди пропонували громадяни України та іноземці у міжнародних автомобільних пунктах пропуску "Рава - Руська" та "Шегині".

Пропонували євро, польські злоті та гривні за безперешкодний перетин державного кордону без проходження обсервації та за відсутність страхового поліса. Прикордонники від хабарів відмовились, натомість – проінформували співробітників Нацполіції щодо можливих ознак злочину передбаченого ч. 1 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Прикордонники вкотре доводять – Державний кордон України це не місце для корупції.

Керівництво Львівського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху – не порушуйте чинного законодавства України та не намагайтеся втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, за добу, 15 серпня, українських прикордонників намагались підкупити чотири рази.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ