Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Забив до смерті дружину – 35-річному чоловіку винесено вирок

За публічного обвинувачення прокурорів Червоноградської окружної прокуратури 35-річного чоловіка визнано винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 КК України).

Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили чоловік знаходитиметься під вартою. Прокурори в суді довели, що у жовтні 2023 року в одному із сіл Червоноградського району місцевий мешканець забив до смерті свою 32-річну дружину.

Пізно ввечері чоловік напідпитку повернувся додому. Під час чергового конфлікту з жінкою, він почав бити кулаками по голові потерпілу, від чого жінка впала на підлогу. Після чого, ігноруючи усі прохання жінки припинити побиття, обвинувачений продовжив наносити удари руками та ногами по тілу дружині.

Після побиття чоловік пішов спати.

На наступний день жінку прийшла провідати її сестра, яка викликала швидку. Потерпілу доправили у лікарню, де вона померла.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Червоноградського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ