Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Закарпатська поліція розшукує чоловіка, якого підозрюють у шахрайстві на кілька мільйонів гривень

Закарпатська поліція розшукує чоловіка, якого підозрюють у шахрайстві на кілька мільйонів гривень. Поліція міста Виноградова встановлює місцеперебування 37-річного місцевого мешканця, який пішов з дому 19 січня 2016 року, й до сьогодні не повернувся. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Закарпатській області.

До райвідділку Виноградівської поліції звернувся батько 37-річного виноградівця. Зі слів заявника, його син кудись пішов у справах і більше не повернувся.

Поліцейські прийняли заяву й розпочали пошук зниклого безвісти чоловіка. Та через кілька днів після заяви батька до поліції одна за одною почали надходити заяви від різних людей, які стверджують, що саме Максим М. «кинув» їх на великі суми грошей.

По кожній заяві, звісно, фігурують різні суми, але в сукупності виходить досить значна – кілька мільйонів гривень.

Із того, що відомо на сьогодні, можна сказати лише одне – цей чоловік має неабиякі здібності до психологічного впливу на людей. Адже чим  можна пояснити те, що постраждалі віддавали незнайомому чоловіку, наприклад, 40 тисяч доларів? 

Отже, якщо всі ці факти підтвердяться, поліція разом з прокуратурою відкриє кримінальну справу за статтею «Шахрайство».

Просимо всіх, кому відоме місце перебування цього громадянина, повідомляти до Виноградівського відділення поліції або за номером 102.

При використанні матеріалу гіперпосилання на www.npu.gov.ua обов`язкове
[версія для друку]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ