Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Закінчити не розпочавши: друголігові "Карпати" вилетіли з розіграшу Кубка України

Епіцентр - Карпати 4:0 (1:0)

Як повідомляє UA Футбол, підопічні Ігоря Бадло могли забити набагато більше, але обмежилися двома м'ячами у ворота молодої команди Карпат. Хороший матч провів голкіпер львів'ян.

Господарі змушені були грати кубковий матч без двох лідерів - Тарас Пліс та Руслан Івашко травмовані і залишилися поза заявкою. Зате з'явилися з перших хвилин у дунаївців вельми якісні новачки. Микола Буй грав свого часу за львівський "Рух" у Першій лізі, а останнім його клубом був волочиський "Агробізнес". До речі, волочиський досвід був і у Сергія Чорнобая, який захищав ворота "Епіцентру" з перших хвилин цього матчу. Був на полі зі старту і екс-форвард "Діназа" Олександр Апанчук, так що підсилення дунаївців під старт у Другій лізі можна визнати досить задовільним.

У підопічних Любомира Вовчука із самого початку не було особливих шансів на прохід далі, адже кольори львівських "Карпат" захищає необстріляний молодняк. Старт поєдинку лише підтвердив побоювання - "Епіцентр" цілком заволодів ініціативою і за рахунок високого пресингу і швидких флангів притиснув "левенят" до їхніх воріт. Проте, вдалося гостям в дебюті встояти, а далі навіть вирівняти гру. Однак моменти все одно у господарів виникали регулярно і лише неточність заважала їм відкрити рахунок.

І все ж "Епіцентру" вдалося піти у роздягальню, виграючи. Причому допомогла домашня заготовка зі стандарту. Розіграш кутового з лівого флангу закінчився коротким пасом на Андрія Беженара, а вже той націлено навісив на голову Віталію Бадлу, який розстріляв голкіпера з близької відстані.

Орест Панчишин настільки був розчарований цим моментом, що тут же грубо сфолив, за що отримав пряму червону картку. Про закономірність покарання можна судити хоча б по тому, що Віталій Кузів, проти якого фолили, спочатку був готовий навіть зійти з поля. Але все ж, розходившись, залишився в грі і на другий тайм.

Залишившись в меншості, "Карпати" остаточно забули про атаки і намагалися хоча б зберегти обличчя, а з ним і мінімальний рахунок. Проте моменти продовжували регулярно виникати біля воріт Гороха і тільки самовіддана гра воротаря рятувала львів'ян від другого голу. І все ж господарі забили, причому дуже красиво. Микола Буй прибрав на замасі захисника і пробив під поперечину, з відскоком від неї об газон і назад!

Під завісу поєдинку новачок "Епіцентру" довів рахунок до розгромного, знову точно пробивши з-за меж шрафной майданчика. В цілому розгромний рахунок був більш закономірним по такій грі, цим "Карпатам" ще вчитися і вчитися...

На останніх хвилинах Буй і зовсім оформив хет-трик, допоміг йому в цьому вийшовший на заміну воротар Назар Сасс, який помилився в передачі і дозволив супернику м'яч перехопити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ