Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Закопав тіло в саду і замаскував гіллям: поліція Львівщини розкрила вбивство

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
Вбив та закопав в саду – на Львівщині поліцейські розкрили вбивство та затримали підозрюваного. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

21 березня у Дрогобицький районний відділ поліції з повідомленням про зникнення свого 53-річного сина звернулась мешканка одного з сіл району. За словами заявниці, востаннє вона бачила його 17 березня – він нібито пішов до себе додому. З того часу зв’язку з ним немає.

До розшуку безвісно зниклого були залучені оперативники кримінальної поліції, слідчі, дільничні, групи реагування патрульної поліції, співробітники інших служб територіального підрозділу поліції, а також кінологи та експерти поліції Львівщини і рятувальники.

Правоохоронці обстежували місцевість та проводили комплекс заходів, під час яких оперативники кримінальної поліції виявили накриту гіллям свіжоскопану землю під деревом в саду на одному з хуторів, розташованому неподалік села, в якому мешкав безвісно зниклий чоловік. Знявши шар ґрунту, поліцейські виявили у ямі тіло розшукуваного зі слідами насильницької смерті, а саме – з ножовими пораненнями в ділянці грудної клітини та живота.

Проведеними заходами встановлено, що смертельних поранень чоловіку завдав його знайомий - 37-річний власник домогосподарства. 17 березня загиблий прийшов до нього в гості – чоловіки розпивали спиртне і між ними виник побутовий конфлікт, під час якого господар завдав гостю дев’ять ударів ножем, спричинивши смертельні травми. Переконавшись, що товариш помер, зловмисник закопав тіло в саду та замаскував місце гіллям.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ