Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Замки Львівщини запрошують на екскурсії, лекції та майстеркласи

З нагоди відзначення Дня Соборності України Підгорецький, Золочівський, Жовківський замки та палац Потоцьких анонсують цікаві атракції для відвідувачів.
Підгорецький замок (Фото: ЛОВА)

Зокрема 22 січня з 14:00 до 15:30 год. у Дзеркальній залі палацу Потоцьких відбудеться лекція «Військові пригоди й гумор Січових стрільців». Під час події можна буде довідатись, яку роль відігравав гумор у щоденному житті й військових пригодах добровольчого легіону та пізнати висококультурну товариську атмосферу життя молодих бійців, які боронили рідний край. Після лекції пройде майстерклас «Комікси за мотивами стрілецьких пісень». 

Вартість лекції з майстеркласом за ціною вхідного квитка: для дітей – 20 грн. 

Ціна сімейних квитків: 1 дорослий + 1 або 2 дитини  100 грн; 2 дорослих + 1 або 2 дитини  180 грн.

Контактний телефон: 068 966 23 48

Золочівський замок запрошує на тематичну екскурсію «Virtute et Armis (Доблестю і зброєю)».

"Ви дізнаєтеся про виникнення і розвиток зброї на прикладі музейних предметів з експозиції Великого палацу Золочівського замку. Хронологічні межі представленого озброєння охоплюють величезний проміжок часу – від епохи пізнього палеоліту до середини XX ст. Побачите холодну і вогнепальну зброю, гармати та ядра до них, обладунки, почуєте про їхнє застосування, етапи розвитку та удосконалення. А також поринете у світ звитяжних битв на наших теренах", – йдеться в анонсі. 

Захід відбудеться у неділю, 22 січня, о 12:00. Вартість екскурсії за ціною вхідного квитка: для дітей – 20 грн, для дорослих – 90 грн.

Контактний телефон: 096 218 42 29

22 січня, з 12:00 до 13:00, у Підгорецькому замку запланована лекція «Леон Жевуський в історії Підгорецького замку», під час якої буде змога дізнатися більше про вагомий внесок Леона Жевуського у відбудову Підгорецького замку, відновлення замкового музею, укладання інвентарів тощо. Ви пізнаєте світ людини, яка з великої любові до родового маєтку наважилась його продати заради майбутнього процвітання, зазначають працівники музею.

Вартість лекції за ціною вхідного квитка: для студентів – 60 грн, для дорослих – 90 грн.

Контактний телефон: 096 731 33 87

Жовківський замок 24 січня, з 14:00 до 16:00 год, проводитиме майстерклас «Ангели миру і нашої перемоги». Цей оберіг, виготовлений з пряжі для в’язання, стане чудовим подарунком для мужніх воїнів, які самовіддано захищають Батьківщину.

Вартість майстеркласу за ціною вхідного квитка: для дітей – 20 грн.

Ціна сімейних квитків: 1 дорослий + 1 або 2 дитини – 100 грн; 2 дорослих + 1 або 2 дитини – 180 грн.

Контактний телефон: 0971613799

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ