Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Запустили безплатний онлайн-курс, який дає базові знання з військової справи

Курс "База: Сучасна військова підготовка" буде корисним для військових як з досвідом, так і без.

Курс з'явився на платформі Prometheus

Команда волонтерів у співпраці з військовими експертами, медиками та психологами в партнерстві з Центром спеціальної підготовки ASKOLD запустили безплатний онлайн-курс, який охоплює різноманітні напрями військової підготовки.

Курс дає базові знання з військової справи й не замінює практичне навчання в центрах підготовки, зазначають творці продукту.

Завдання курсу — доповнити та допомогти засвоїти необхідний обсяг знань, на який зазвичай не вистачає часу. Зокрема, характеристики різної зброї, орієнтування, зв'язок, такмед, виживання в польових умовах тощо.

Курс містить перевірені на практиці знання і рекомендації від експертів, які мають бойовий досвід з 2014 року й дотепер. Він складається з кількох розділів, після яких йде тест. У разі успішного проходження слухачі отримають сертифікати.

Проходження курсу орієнтовно займе 13 годин. Усі матеріали доступні одразу, тож учасники курсу зможуть його пройти у зручному темпі та у зручний час. Також матеріали курсу можна завантажити й вивчати їх офлайн, коли немає доступу до інтернету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ