Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримали на гарячому: прикордонник за 450 дол. мав посприяти контрабанді

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/2
Як повідомили 28 березня у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, на хабарі у 450 доларів США викрито військовослужбовця Мукачівського прикордонного загону.

Інспектора прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону, який, використовуючи службове становище, пішов на змову з протиправними елементами, викрили на Закарпатті.

Сьогодні в населеному пункті Заболоття Виноградівського району співробітниками Управління СБУ в Закарпатській області спільно з співробітниками відділу внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, та слідчим ДБР, за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону, в рамках реалізації матеріалів кримінального провадження за ч.3 ст.368 КК України, затримано інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби "Дякове".

Прикордонника затримали на гарячому – під час одержання ним неправомірної вигоди у розмірі 450 доларів США. За ці кошти він мав посприяти незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон до Румунії на ділянці прикордонного підрозділу, де проходить службу.
Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, інспектора Головного управління Нацполіції Львівщини будуть судити за хабарництво.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ