Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затримали під час збуту: 48-річний львів’янин розповсюджував наркотики

У Львові поліцейські затримали зловмисника причетного до збуту нарковмісних таблеток. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Наркозбувача викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2, за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури.

19 травня правоохоронці затримали 48-річного зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на вулиці Володимира Великого у Львові під час збуту нарковмісних таблеток «Субутекс».

В ході санкціонованих обшуків в автомобілі та за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили нарковмісні таблетки, які були вилучені та скеровані на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС у Львівській області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання йому запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ