Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриманому «на гарячому» керівнику поліції повідомлено про підозру в одержанні хабара

Як повідомила Гал-інфо прес-служба прокуратури Львівської області, затриманому «на гарячому» керівнику поліції прокуратурою Львівської області повідомлено про підозру в одержанні хабара.

Прокуратурою області спільно з працівниками УСБУ у Львівській області під час одержання неправомірної вигоди в сумі 5 000 гривень затримано начальника слідчого відділу одного із райвідділень Нацполіції у Львівській області. Вказану суму коштів правоохоронець вимагав та одержав від фізичної особи за вирішення питання про закриття кримінального провадження за фактом крадіжки.

[[232049]]

На даний час, згаданому працівнику поліції прокуратурою уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України. Наразі підозрюваний утримується в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування вказаного кримінального правопорушення здійснюється слідчим відділом прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ