Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриманим за вбивство 3-х річного хлопчика оголошено про підозру

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, двом зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Досудове розслідування у кримінальному проваджені триває.

Вчора, 2 грудня у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у вбивстві 3-річної дитини, що сталося на перетині вулиць Льва Толстого та Тарасівська. 

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого пунктами 2, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, надвечір неділі, 1 грудня, близько 17:00 в Києві невідомі обстріляли автомобіль Range Rover. Куля влучила у трирічного хлопчика, який перебував у салоні. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла у кареті "швидкої" дорогою до лікарні.

У центрі Києва обстріляли Range Rover. Вбили дитину

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ