Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Завітай на вихідних у Львові

Перші вихідні цього року неодмінно мають стати незабутніми. Журналісти Гал-інфо підготували підбірку подій куди можна завітати вже на цих вихідних.

6 січня

“Летюча миша”

У Львівській національній опері відбудеться вистава під назвою “Летюча миша” о 17:00. Композиція австрійського автора Йогана Штрауса виконується у всьому світі вже понад сто років та є однією з найпопулярніших. 

Опера названа в честь головно героїні Розалінди, яку не впізнав її власний чоловік на балі-маскараді та шалено в неї закохується. Постанова, яка сповнена любовних інтриг та емоцій. 

Водохреща 

У суботу з 11:00 по 16:00 пройде традиційне святкування водохреща та козацькі забави у комплексі “Emily Resort”, що знаходиться за адресою Винники вул. Хмельницького 9Б. Вхід вільний.

Загалом усі охочі матимуть можливість пірнути у водойму, облаштують спеціальне місце під наглядом рятувальників. Також, відвідувачів чекають козацькі розваги, розведення багаття, освячення води, приготування наваристого бограча та колядування біля Ватри.

Екскурсія органним залом

Львівський органний зал запрошує усіх охочих на екскурсію, яка відбудеться о 12:00  на вул. Бандери 8.

Зазначимо, органний зал є одним з центрів розвитку української музики. Екскурсія присвячується 90-річного ювілейного львівського органа. Відвідувачі дізнаються, як був створений органний зал та що саме було приховано за його стінами довгий час. Також, прозвучить потужне звучання чотирьох з половиною тисяч труб.

7 січня 

“Різдвяна ніч”

Театр імені Марії Заньковецької запрошує відвідати виставу “Різдвяна ніч”. Музична комедія, яка відбудеться о 12:00. 

Чарівна казка, що зігріває душу та наповнює вірою в диво. Оксана знову чекатиме на черевички, а Вакула зловить чорта за хвіст та зробить усе аби тільки підкорити серце дівчини. 

“Від Різдва до Водохреща”

У неділю Волинський народний хор запрошує поринути в чарівну атмосферу “Від Різдва до Водохреща” у Львівський національній опері о 16:00. 

Волинський хор вітатиме усіх львів'ян новою вокально-хореографічною композицією. Зокрема на глядачів чекають колядки, щедрівки та танці, що об'єднується в казкову історію.

“Леся. Історія”

У Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки відбудеться вистава “Леся.Історія” на вул. Городоцькій 36 о 18:00.

Глядачів чекає захоплююча біографічна історія відомої поетеси. Постанова не про хворобливу і нещасну Лесю Українку, а про поетку, яка знала понад 10 мов, подорожувала по світу та грала на фортепіано. У постанові Леся промовлятиме до глядача уривками з оригінальних листів, тому глядач може поглянути на неї з іншої сторони.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ