Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Завтра Львів попрощається із захисником Тарасом Скальським

У п’ятницю, 20 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцем Тарасом Скальським, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.
Фото: ЛМР

Як повідомляють в ЛМР, чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Біографічна довідка захисника 

Тарас Скальський (14.09.1984-13.10.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №91 міста Львова. Здобув освіту у Професійно-технічному училищі №31 (сьогодні – Державний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище побутового обслуговування»).

Після завершення навчання працював консультантом у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Десятка», згодом обіймав посаду комірника у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Ардор-Трейд». У вільний час захоплювався футболом, був відданим фанатом футбольного клубу «Карпати».

Тарас Скальський був винятково доброю і спокійною людиною, завжди готовою усім допомагати.  

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Після проходження навчань у Естонії, боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на Харківщині.

У Тараса Скальського залишилися батьки, сестра, швагро та двоє племінників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ