Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Завтра «Рочин» зіграє перенесений матч 3 туру Прем’єр-ліги Львівщини

У четвер, 4 травня, соснівський «Рочин» зіграє перенесений матч 3 туру чемпіонату Львівщини з футболу серед команд Прем’єр-ліги. Суперником «Рочина» буде «Кордія-Муроване» з однойменного села, що у Пустомитівському районі. У Мурованому матч дорослих команд розпочнеться о 17:00, юнаків – о 15:00.

Зважаючи на участь «Рочина» у чемпіонаті та Кубку України серед аматорів матч 3 туру проти «Кордії-Мурованого» перенесли на 4 травня. До цього поєдинку у чемпіонаті Львівщини команда Володимира Підкіпняка зіграла лише два матчі, у яких набрала чотири очки. Нагадаємо, у матчі першого туру «Рочин» з рахунком 2:0 на виїзді обіграв «Кар’єр» з Торчиновичів, а у матчі другого туру соснівчани не зуміли дотиснути СКК «Демню» - нічия 1:1. У цьому принциповому поєдинку, який відбувся у Черновограді на стадіоні «Шахтар», соснівчани не реалізували величезну кількість гольових моментів і в підсумку загубили два очки, а не здобули одне.

Старт команди з Мурованого у Прем’єр-лізі можна вважати більш, ніж успішним. «Кордія» за три тури набрала 6 очок і впевнено розмістилася вгорі турнірної таблиці. Найбільше, мабуть, здивувала перемога команда з Мурованого на виїзді над ФК «Миколаїв» - 1:0. Ще одну перемогу з таким рахунок «Кордія» здобула на виїзді від ФСК «Яворів». 6 очок після трьох матчів дуже і дуже непоганий результат, і це означає, що «Рочину» до поєдинку з цим суперником потрібно підійти у максимальному всеозброєнні. «Рочин» хоч і буде фаворитом матчу, про жодну недооцінку суперника говорити не можна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ