Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Займайся вдома": львівські спортсмени показують майстер-клас

Нещодавно управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА запустило флешмоб “Залишайся та займайся вдома”. Провідні спортсмени Львівщини пропонують легкі комплекси вправ, які можна виконати вдома. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

"Ми вирішили показати, що насправді карантин - не перешкода, для тих хто справді хоче займатись та дбати про своє здоров’я і фізичну форму. А, власне, успішні спортсмени Львівщини - ті, хто може показати гарний приклад та надихнути до тих занять.  Дуже приємно, що цю ініціативу підхопили навіть наші колеги з інших областей”, - зазначає начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Першим до челенджу долучився львівський каратист, володар олімпійської ліцензії та чемпіон Європейських і Світових ігор Станіслава Горуна. Спортсмен запропонував комплекс вправ на карантин, які можна виконати не відходячи від дивану.

Комплекс вправ запропонувала і дворазова чемпіонка світу з фітнесу у категорії фітнес-бікіні, багаторазова призерка міжнародних турнірів Оксана Бригідир. Спортсменка показала комплекс вправ, який можна виконати у перерві між рутинними справами.

Дуже інтенсивний комплекс тренувань показала перша в історії львів'янка, яка завоювала ліцензію на участь в Олімпійських іграх з художньої гімнастики в Токіо, срібна призерка ІІІ-х літніх Юнацьких Олімпійських ігор, чемпіонка Всесвітньої гімназіади, мультимедалістка світових та національних змагань Христина Погранична.

“Тішить, що відео дивляться, діляться враженнями. До прикладу, відео тренування з Христиною Пограничною переглянули близько 15 тисяч людей. Навіть є попит на нові види тренувань. Тому обов’язково продовжуватимемо цю ініціативу та показуватимемо ще комплекси”, - зазначає Роман Хім’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ