Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна легкоатлетів Львівщини виборола золоті медалі національних змагань

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
Збірна легкоатлетів Львівщини вже вдруге у 2021 році виборола золоті медалі національних змагань. Про це повідомили 8 лютого Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Цілий ряд медалей вибороли спортсмени  Львівщини на Кубку України з легкої атлетики в приміщенні, що відбувся у п’ятницю у Києві.

Золото змагань в бігу на дистанцію 800 м серед жінок здобула Орися Дем'янюк-Мочульська. Атлетка Львівської школи вищої спортивної здолала дистанцію за 2.09.56. На цій же дистанції встановила особистий рекорд та виконала норматив кандидатки у майстри спорту випускниця Буської ДЮСШ Уляна Рачинська, зупинившись за крок до медалі.

Серед чоловіків у бігу на 2000 м з перешкодами переможцем став ще один легкоатлет Львівської школи вищої спортивної майстерності Роман Ростикус, який здолав дистанцію за 5:40.20. Четвертим фінішував представник Львівщини Станіслав Козак, оновивши своє особисте досягнення.

Серед чоловіків у бігу на 3000 м переможцем став львів‘янин Назар Чапля із результатом 8:40.10. Срібним призером став Ігор Желем, який фінішував на 3 секунди пізніше.

Срібним призером у бігу на 800 м серед чоловіків став Олег Семенюк із результатом 1:54.16, що є особистим рекордом для спортсмена.

У стрибках у висоту бронзу виборола Ілона Заскалько з результатом 1.80. Високі результати у цій дисципліні також продемонстрували Сергій Слісенко та Ілля Оліферовський.

Близькими до медалей також були Юлія Григор'єва у бігу на 400 метрів та Максим Андрухів в бігу на 60 м з бар‘єрами.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Городку визначили чемпіонів Львівщини з тхеквондо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ