Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Збірна України оголосила заявку на гру із Німеччиною

Сьогодні в Лейпцигу на «РБ Арені» відбудеться поєдинок п’ятого туру групового етапу Ліги націй-2020/2021 Німеччина — Україна (початок — о 21.45 за київським часом).

Заявка збірної України на матч із Німеччиною (за номерами)

1. Юрій Паньків, 2. Едуард Соболь, 3. Ілля Забарний, 4. Сергій Кривцов, 5. Євген Чеберко, 6. Тарас Степаненко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Жуніор Мораес, 11. Марлос, 12. Андрій Пятов, 14. Ігор Харатін, 15. Юхим Конопля, 17. Олександр Зінченко, 18. Євген Макаренко, 19. Олександр Зубков, 20. Валерій Бондар, 21. Богдан Михайліченко, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.

Із тих футболістів, які були готові зіграти проти Німеччини, до заявки на матч не потрапив воротар Дмитро Різник.

За всю свою історію збірна України зустрічалася з Німеччиною сім разів. Утім, похвалитися доброю статистикою у взаємовідносинах із німцями українці, як, до речі, і більшість команд світу, не можуть — три нічиї й чотири поразки. Різниця забитих і пропущених м’ячів — 14—6 на користь бундестіму.

Тим часом УЄФА призначив арбітрів, які працюватимуть на заключному поєдинку збірної України у груповому раунді ЛН, проти Швейцарії (17 листопада, Люцерн). Команди на поле стадіону «Свісспорарена» виведе грецька суддівська бригада на чолі із 41-річним Тасосом Сідіропулосом.

До речі, у нашій групі 4 дивізіону 1 Ліги націй сьогодні відбудеться ще один поєдинок. Збірна Швейцарії в Базелі прийматиме команду Іспанії (початок матчу — о 21.45 за київським часом).

На традиційній нараді за участі представників команд та офіційних осіб поєдинку було вирішено, що збірна України проведе зустріч у жовтому комплекті форми. Її суперники вийдуть на поле в білому.

Нагадаємо, що на сьогоднішньому поєдинку в Лейпцигу працюватиме бригада арбітрів із Румунії на чолі із 40-річним Овідіу Хацеганом.

За всю історію в Лейпцигу збірна Німеччини провела 11 поєдинків, в яких здобула 10 перемог (одну — у додатковий час) із загальним рахунком 38:6. Єдиної поразки господарям далекого 1912 року завдала збірна Нідерландів. Цікаво, що саме в Лейпцигу Німеччина здобула домашню перемогу з найбільшим рахунком в історії: 1 вересня 1940 року бундестім розбив Фінляндію — 13:0.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ