Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Зеленський озвучив підсумки саміту Кримської платформи

Президент України Володимир Зеленський під час вечірнього звернення 24 жовтня підбив підсумки другого парламентського саміту міжнародної Кримської платформи, що відбувся сьогодні у Чехії.
Фото з Facebook-сторінки Володимира Зеленського

"Потужна декларація саміту – підтримка України, нашої територіальної цілісності та суверенітету, необхідності звільнити всю нашу землю від окупанта і всіх наших людей – із російської неволі. Підтримка нашої Формули миру. Чіткий голос за посилення тиску на Росію та саме таку допомогу Україні, яка потрібна для перемоги в цій війні", — сказав Зеленський.

Президент зазначив, що Україна довела, що здатна перемагати саме в Чорноморському регіоні і відзначив, що це "справді історичне досягнення, коли російський флот тікає не лише із західної частини моря, але вже навіть і з Криму".

Крім того, президент звернувся до людей у Криму та в окупованих районах Півдня та Сходу.

"Усі ви відчуваєте, що російська присутність на нашій землі не назавжди. Я знаю це. Україна поверне свою територію, своїх людей. Ми нікого окупантам не залишимо. І всіма засобами працюємо заради того, щоб ця війна завершилася поразкою окупантів", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ