Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Жінка загинула від вибухівки, замаскованої під електроприлад

У приватному будинку у Дніпропетровській області стався вибух саморобного вибухового пристрою, замаскованого під побутовий електроприлад. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні на Дніпропетровщині сталося жорстоке вбивство жінки. Вранці до чергової частини відділу поліції від диспетчера служби ДСНС надійшло повідомлення, що в приватному будинку стався вибух газу та виявлено труп жінки-власниці 1972 р.н., з множинними осколковими пораненнями обличчя та рук", – йдеться в повідомленні.

Так, у руках жінки спрацював саморобний вибуховий пристрій, замаскований під побутовий електроприлад.

"В середині нього знаходився, ймовірно, корпус гранати з електродетонатором, який, у свою чергу, був під'єднаний до дротів живлення приладу", – написав Аброськін.

Під час проведення необхідних заходів було встановлено, що на початку березня на подвір’ї свого будинку жінка разом із чоловіком знайшли пакет з електричним побутовим приладом та ще деякими речами. Вони оглянули пакет та вирішили лишити його собі.

"Швидше за все, сьогодні зранку жінка вирішила використати це побутовий електроприлад, приєднала його до електромережі та в цей час пролунав вибух", – зазначив заступник голови Нацполіції.

Наразі поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення особи, яка виготовила пристрій, а також з'ясування, чи було це спрямовано на позбавлення життя саме цієї жінки.

Нагадаємо, співробітники Нацполіції у Дніпрі затримали кілера, який розшукувався країнами Євросоюзу за організацію та замах на умисне вбивство.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ