Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Жіноча збірна України з футболу поступилася команді Японії

Фото womensfootball.com.ua
Фото womensfootball.com.ua
Фото womensfootball.com.ua
Фото womensfootball.com.ua
1/2
Жіноча збірна України у виїзному матчі в Хіросімі поступилася команді Японії. Про це повідомили 10 червня у пресслужбі УАФ.

Підопічні Наталії Зінченко провели гостьовий товариський матч, в якому пропустили вісім м'ячів від японок.

У травні футбольні асоціації України та Японії досягли домовленості щодо проведення поєдинку між національними жіночими збірними двох країн.

Зустріч проходила в рамках святкування 100-річчя Японської асоціації футболу та з метою підготовки команд до офіційних матчів. Протистояння між збірними Японії та України стало першим в історії цих команд. Гра відбулася в місті Хіросіма на арені Edion Stadium Hiroshima.

Нагадаємо, що національна команда Японії — учасник та господар Олімпійських ігор, які в липні цього року стартують у Токіо. Відповідно до жеребкування ця збірна потрапила до групи Е й зіграє зі збірними Великої Британії, Канади та Чилі.

Підготовку до XXXII літніх Олімпійських ігор японки розпочали 11 травня, а вже в червні до гравців із національного чемпіонату приєдналися футболістки, що виступають за кордоном. У рейтингу жіночих збірних ФІФА японки посідають 11-е місце, тоді як українки — 31-е.

На жаль, практично весь матч суперниці синьо-жовтих домінували та забили по чотири м'ячі в кожному з таймів. Уже на п’ятій хвилині після помилки в обороні наші дівчата дозволили японкам відкрити рахунок. Ближче до перерви господарки забили ще тричі.

У другому таймі ситуація не змінилася. Японки продовжували тиснути за рахунок флангових передач, завдавали потужних ударів. У підсумку опонентки зупинилися на позначці у вісім забитих м'ячів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ