Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Зірковий львівський футболіст може перебратися в Англійську Прем’єр-лігу

Відомий уродженець Львова – футбольний нападник Роман Яремчук, зацікавив англійський клуб «Евертон», за який вже виступає український легіонер Віталій Миколенко.

Наразі 26-річний Яремчук захищає кольори португальської «Бенфіки», до якої перебрався минулого літа з бельгійського «Гента» за 17 мільйонів євро. Але за інформацією португальських ЗМІ, керівництво лісабонських «Орлів» не надто задоволене показниками результативності українця, тому не відмовиться продати форварда вже у найближчий час, якщо отримає вигідну з фінансової точки зору пропозицію.

Такою пропозицією може стати угода з англійським «Евертоном», який слідкував за Яремчуком ще у часи його виступів в Бельгії, і тепер може викупити контракт львів’янина у «Бенфіки». В зимове трансферне вікно перехід Яремчука оформити не вдалося, але вже влітку англійські «Іриски», як називають клуб його вболівальники, можуть повернутися до цього питання. Вірять у можливий перехід Яремчука в клуб з Ліверпуля і беттинг-експерти. Якщо відкрити сайт 1xBet, де завжди є великий вибір об’єктів для парі на трансфери футболістів європейських клубів, то можна переконатися, що вірогідність зміни Яремчуком португальської прописки на англійську дуже висока і складає більш ніж 65% шансів.

Зазначимо, що у Яремчука будуть великі шанси швидко адаптуватися в «Евертоні», адже там грає ще один українець – Віталій Миколенко. Як повідомляє портал Betonmobile.UA, цей захисник перейшов до клубу з Ліверпуля взимку з київського «Динамо», і вже встиг дебютувати за новий колектив. Також не варто забувати, що в Англії грають ще два українці – вінгер Андрій Ярмоленко виступає за лондонський «Вест Гем», а універсальний хавбек Олександр Зінченко – за чемпіона країни «Манчестер Сіті».

Нагадаємо, що цього сезону уродженець Львова Роман Яремчук провів за свій нинішній клуб – «Бенфіку», 29 матчів у різноманітних турнірах, забивши в них 7 м’ячів і 5 разів віддавши гольову передачу на партнерів по команді.

«Орли» з Яремчуком у складі поки що не можуть похизуватися вдалим виступом в чемпіонаті Португалії, де команда наразі посідає лише третє місце в таблиці, відстаючи від лідера на 12 очок. У той же час, «Бенфіка» досягла успіху в Лізі чемпіонів, де пробилася до плей-офф з непростої групи, де її суперниками були «Баварія», «Барселона» та колишній клуб Яремчука – київське «Динамо».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ