Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Знайшли автомат, з якого могли вбити чоловіка на вул. Грекова

Убивці Мар’яна Родича залишили в BMW автомат. Спершу була інформація, що це був ізраїльський автомат УЗІ, але згодом надійшло уточнення, що йдеться про чеський автомат CZ. Саме ця зброя, найімовірніше, і стала знаряддям вбивства. На місці події, за попередньою інформацією, знайшли 8 гільз. Про це Гал-інфо довідалося з власних джерел.

Нагадаємо, сьогодні, 25 вересня, у Львові на вул. Генерала Грекова в районі стадіону СКА знайшли мертвого чоловіка віком близько 40 років. За попередніми даними, його було вбито. Інформація про виявлене тіло надійшла до міліції о 8.20 ранку. Про це Гал-інфо розповіла речник ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

Як стало відомо Гал-інфо, нападники були на автомобілі BMW. Завдавши кілька пострілів у жертву, вони залишили місце події.

Згодом надійшла інформація, що  автомобіль, на якому, ймовірно, втекли вбивці, потрапив у аварію - врізався у дерево на вул. Варшавській - неподалік від місця злочину. Про це повідомили на Варта1.

«Сьогодні 25.08.2015 о 8:30. Відбувся напад, на при якому вбили людину, на вул. Варшавській підозрювані побігли в бік вул. П. Панча, були вбрані в камуфляжну форму», - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначено, що вбивць було двоє. Автомобіль був  чорного кольору і чорними номерними знаками.

Як стало відомо Гал-інфо, в BMW виявили каністру з бензином.

Згодом стало відоме й ім’я вбитого. Це Родич Мар’ян Петрович. Вдалося з’ясувати, що він був членом бригади кримінального авторитета Вови Морди і зник безвісти 18 листопада 2013 року. За фактом зникнення 19 листопада 2013 року було відкрито кримінальне провадження. Досі Мар’ян Родич перебував у розшуку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ