Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Знову терорист: на Полтавщині чоловік погрожує підірвати поліцейських

Як повідомили 23 липня у відділі комунікації поліції Полтавщини, у Полтаві поліція вживає заходи для затримання зловмисника, який погрожує підірвати гранату.
Фото поліція Полтавської області

На вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація із затримання підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір та погрожує працівникам поліції гранатою. З ним ведуть перемови.

На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, працівники карного розшуку поліції області й Полтавського відділу поліції та інші спеціальні служби. Процесуальне керівництво здійснює Полтавська місцева прокуратура. 

Охорону місця події здійснює патрульна поліція.

Просимо громадян та водіїв бути вкрай обережними та оминати територію проведення спеціальної операції! Задля вашої безпеки тримайтеся якнайдалі від епіцентру подій.

Доповнено:

Як згодом повідомили у прес-службі МВС, як інформує заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко начальник карного розшуку Поліції Полтавської області Віталій Шиян обміняв себе на заручника-оперативника. Із зловмисником продовжуються перемовини. Введено в дію поліцейську спеціальну операцію "Грім".

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, СБУ просить взяти під варту луцького терориста без права застави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ