Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ЗСУ відновили контроль над 5 населеними пунктами Миколаївщини

Збройні сили України відновили контроль над 5 населеними пунктами Миколаївської області поблизу адмінмежі з Херсонщиною.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь"/Operational Command “South”.

Загалом поточна оперативна обстановка на півдні України вечір 24.04.2022 виглядає наступним чином.

На тимчасово зайнятих територіях України російські окупанти вводять заходи, що обмежують права і свободи мирних жителів, зокрема свободу пересування. Населені пункти, що готують до проведення псевдо-референдумів закриті для в’їзду та виїзду.

На Миколаївщині й Херсонщині противник продовжує ведення оборонних дій на зайнятому рубежі та артилерійсько-минометні обстріли населених пунктів і наших позицій.

Рашисти посилюють розвідувальну активність поблизу адміністративного кордону Миколаївської області. Спробу висування двох диверсійно-розвідувальних груп ворога нашими підрозділами зірвано. Рашисти зазнали втрат до 50 % складу ДРГ і відступили.

Втрати окупантів становлять 73 особи рашисти та 7 одиниць техніки, серед яких - зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир С1", автомобільна та броньована техніка.

Корабельне угруповання в Чорному морі постійно змінює кількісний склад у зв’язку із періодичними заходженнями в бази окупованого Криму. Але основний склад продовжує тримати територію України під загрозою ракетних ударів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ