Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львів, „прибраний” від снігу

Наприкінці минулого тижня над Львовом пройшли сильні снігопади. Вузькі вулички у центрі міста перетворилися на снігові замети, міжквартальні дороги – на суцільну ковзанку. Від ваги мокрого снігу падали дерева, з дахів будинків щомиті грозила зійти снігова лавина. Львівські ж комунальники на всі скарги мешканців міста одноголосно заявляли: „усіма силами прибираємо, згортаємо, посипаємо”. Натомість результатів їхньої роботи чомусь не видно…
Як запевняли кореспондента „Гал-іnfо” у райадміністраціях Львова, на боротьбу зі стихією вийшли усі їхні працівники. „У Галицькому районі до очистки тротуарів залучили усі ЛКП. Не достатньо прибрані тротуари вулиць Торгова, Медова, Джерельна”, – розповів зокрема заступник голови Галицької районної адміністрації Роман Стецьків. Він повідомив, що однією із причин такого повільного прибирання тротуарів є недостатнє фінансування. „Через те, що виділяють недостатню кількість грошей, ми змушені були перейти на прибирання тротуарів деяких вулиць один раз на тиждень”, – розповів Роман Стецьків.
Натомість у Личаківському районі причиною поганого прибирання тротуарів та територій безпосередньо біля будинків називають те, що мешканці Личаківського району заборгували півтора мільйона гривень. «Прибирання вулиць у Личаківському районі здійснюється в межах виділених коштів. Ситуація із прибиранням є поганою, але сьогодні у нас біди нема», – розповів голова Личаківської райадміністрації Василь Білоус.
Проте керівники райадміністрацій все ж пообіцяли, що за несвоєчасне прибирання снігу ЖЕКи все ж штрафуватимуть. Проте розмір штрафу доволі символічний – від 18-ти до 57 гривень.
Пропонуємо Вашій увазі наш фотопогляд на Львів, „прибраний” від снігу.
Фото - Тараса Атаманіва
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ