Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівський тиждень моди закрила колекція Оксани Мухи. Фото

Останнім показом, який закрив цьогорічний Lviv Fashion Week, що проходив 26-27 жовтня в експо-центрі «Шувар», став показ відомої львівської дизайнери Оксани Мухи. Хоча вона більше спеціалізується на весільних сукнях, та цього разу глядачі могли споглядати нову її колекцію вечірніх суконь. Високоякісні тканини, вироблені за індивідуальним замовленням, італійська фурнітура, ексклюзивні прикраси, великий відсоток ручної праці підкреслили всю урочистість та розмах колекції.

Довідка.

Оксана Муха  — українська дизайнер, виробник весільного та вечірнього одягу. Має близько 30 дипломів та нагород в галузі моди. Географія продажу виробів дизайнера охоплює понад 20 країн світу, серед яких Україна, Франція, Німеччина, Польща, Росія, Казахстан, Румунія, Лівія, Саудівська Аравія, США та ін.

У 2010 році редактори престижного французького журналу "Marions-Nous" обрали сукню компанії "Zhasmin-11" для обкладинки вересневого номеру їхнього журналу.

Наречена онука Шарля де Голя обрала обидві весільні сукні у Паризькому бутіку OKSANA MUKHA.

Такі сукні дизайнера, як Crystal Swan, Oksana, Solomiya та Ketrin неодноразово були відмічені та нагороджені на різноманітних виставках весільної моди.

У 2012 році Оксана Муха була нагороджена Орденом королеви Анни "Честь вітчизни" орденом для відзначення жінок за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ