Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На перехресті Чупринки-Київська у Львові переукладають трамвайну колію

Ремонтні роботи на перехресті вулиць Київська та Чупринки планують завершити до 12 жовтня та пустити на лінію трамвай №2. Сьогодні ж, 23 вересня, на перехресті щойно розпочалися ремонтні роботи. Загалом відремонтовану вулицю Чупринки планують відкрити 9 листопада. Самі ж роботи планують завершити на декілька днів раніше. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив заступник начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Богдан Палюшинський.

Він зазначив, що ремонтні роботи на вулиці Чупринки розпочалися 9 липня, і понад 80 % їх вже завершено. А саме підведені всі комунікації, прокладено новий водопровід, до якого уже підключенні усі мешканці, прокладена трамвайна колія. За рахунок того, що вздовж колії викладено плити, частина бруківки залишилася, а тому вже 90 м куб. її передали для ремонту вулиці Городоцької та на Гуцульську. Щодо решти бруківки, то її використають на вулицю Чупринки, а що залишиться віддадуть на інші вулиці цього району.

Окрім того, Богдан Палюшинський наголосив, що виграла тендер на роботи фірма, яка запропонувала виконати роботи за 13, 200 мільйона гривень, і вони вкладаються в цю суму. Водночас начальник ВАТ „Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління” Ігор Булик запевнив, що усі роботи виконані на належному рівні, і, попри те, що здадуть вулицю на декілька днів швише, якість дороги не постраждає. Він також наголосив, що 13 жовтня фірма планує закривати на ремонт вулицю Бандери.

 

Фото -- Оксана Мирутенко

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ