Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На вихідних на Львівщині сталося дві ДТП за участю маршрутних таксі

1/3
Упродовж минулих вихідних на Львівщині сталося дві ДТП за участю маршрутних таксі. Так, 20 липня на автодорозі Львів-Краковець біля с. Страдч Яворівського району водій легкового автомобіля «Geelyk» не впорався з керуванням і зіткнувся з маршрутним таксі «Шаолінь 6660» з 10-ма пасажирами, який рухався за маршрутом Львів-Поріччя. Внаслідок ДТП від отриманих травм померли у лікарні 2 особи та 4-х осіб травмовано.
А напередодні, 19 липня, у Пустомитівському районі на автодорозі Київ-Чоп водій вантажного автомобіля «Вольво-F1112» громадянин Республіки Польща 1953 року народження порушив правила дорожнього руху та зіткнувся з маршрутним таксі «БАЗ А-079» з 13-ма пасажирами, який рухався за маршрутом Львів-Тур’я. Внаслідок ДТП було травмовано 3 пасажирів маршрутного таксі, одного з яких госпіталізовано в травматологічне відділення Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги, а двох після надання медичної допомоги скеровано для подальшого лікування за місцем проживання.
 За 6 місяців 2008 року на Львівщині трапилося 35 ДПТ за участю автобусів, під час цих аварій три особи загинули, 34 - травмовано.





 
 

Фото – УДАІ ГУ МВСУ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ